Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme yritysmyynnin rekrytoinnin ja valmennuksen asiantuntijoita. Asiakkaamme koostuvat pienistä ja keskisuurista yrityksistä aina pörssiyhtiöihin, joiden toiminnan keskiössä on ratkaisukeskeinen myyntityö yritysasiakkaille joko kotimaassa tai kansainvälisesti. Tarvitsemme uutta ihmistä ensisijaisesti tärkeän asiakkaamme markkinoinnin tukemiseen. Asiakkaamme on suuri pohjoismainen ohjelmistotalo, joka on erittäin tunnettu myös Suomen markkinassa. Tehtäviisi kuuluu mm. seuraavat asiat: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki markkinointi Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Get Up Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00720 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus