Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Market Safety / Turvamyyjä - TURKU

Etsimme sekä osa- että kokoaikaisia Market Safety / "turvamyyjä" - työntekijöitä TURKUUN

Market Safety-työntekijän toimenkuva on monipuolisen vaativa, sillä turvallisuustehtävien lisäksi tehtävään kuuluu suuressa määrin myynti- ja asiakaspalvelutyötä, tuotteiden esillepanoa, osastojen myyntikunnosta huolehtimista, erilaisia tavarankäsittelytehtäviä sekä muita kaupan avustavia tehtäviä (kuten tuotejärjestely, pullohuoneen hoitaminen, ostoskärryjen ja -korien organisointi). Mahdollisesti / myymäläkohtaisesti kassatyöskentelyä.

Turvallisuuspuolen työnkuvaan kuuluu ongelmatilanteiden ennaltaehkäisy, näkyvä valvonta sekä ongelmatilanteisiin puuttuminen (näpistys, häiriökäyttäytyminen, vaaratilanteet). Työnhakijalla oltava myös ulkoista uskottavuutta. Aiempi turvallisuus- (vartijakortti) ja/tai kaupankokemus katsotaan erittäin hyödylliseksi.

Mikäli sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, olet ahkera, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä omaat valmiudet toimia ongelmatilanteissa, niin ota pikaisesti yhteyttä. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

rekry@kvturva.fi
Lasse Heikkinen 040 827 2980

Työnantaja: KV Turva Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lasse Heikkinen 040 827 2980 rekry@kvturva.fi Hakemukset: http://www.kvturva.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Market Safety / Turvamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut KV Turva Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa