Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ Marjavasun mehutehtaalle Kuopioon Marjavasu Oy on perheyritys, joka valmistaa mehutiivisteitä ammattikeittiöiden tarpeisiin. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet valmistetaan Marjavasun mehutehtaalla Kuopiossa. Marjavasu kasvaa voimakkaasti ja siksi haemme joukkoomme tuotantopäällikköä vastaamaan tehtaan toiminnasta. Työnkuvaus: Tuotantopäällikkönä vastaat Marjavasu Oy:n elintarviketuotannosta, tuotannon tuloksellisuudesta, tuotantotyöntekijöiden rekrytoinnista, työvuorojen suunnittelusta. Osallistut tuotantotyöhön, sekä tavaran vastaanottoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Juankoski teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kuopio teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lapinlahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Leppävirta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Maaninka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rautavaara teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Siilinjärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Suonenjoki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tervo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Tuusniemi määräaikainen Juankoski määräaikainen Kuopio määräaikainen Lapinlahti määräaikainen Leppävirta määräaikainen Maaninka määräaikainen Rautavaara määräaikainen Siilinjärvi määräaikainen Suonenjoki määräaikainen Tervo määräaikainen Tuusniemi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Marjavasu Oy Y-tunnus 1087550-5 Toimiala Hedelmä-, marja- ja kasvismehujen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantopäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Marjavasu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus