Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ Marjavasun mehutehtaalle Kuopioon Marjavasu Oy on perheyritys, joka valmistaa mehutiivisteitä ammattikeittiöiden tarpeisiin. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet valmistetaan Marjavasun mehutehtaalla Kuopiossa. Marjavasu kasvaa voimakkaasti ja siksi haemme joukkoomme tuotantopäällikköä vastaamaan tehtaan toiminnasta. Työnkuvaus: Tuotantopäällikkönä vastaat Marjavasu Oy:n elintarviketuotannosta, tuotannon tuloksellisuudesta, tuotantotyöntekijöiden rekrytoinnista, työvuorojen suunnittelusta. Osallistut tuotantotyöhön, sekä tavaran vastaanottoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Kuopio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuopio määräaikainen Kuopio elintarviketeollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Marjavasu Oy Y-tunnus 1087550-5 Toimiala Hedelmä-, marja- ja kasvismehujen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu elintarviketeollisuuden prosessityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Marjavasu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus