Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Haemme logistiikkakoordinaattoria Raumalle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ Marjavasun mehutehtaalle Kuopioon Marjavasu Oy on perheyritys, joka valmistaa mehutiivisteitä ammattikeittiöiden tarpeisiin. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet valmistetaan Marjavasun mehutehtaalla Kuopiossa. Marjavasu kasvaa voimakkaasti ja siksi haemme joukkoomme tuotantopäällikköä vastaamaan tehtaan toiminnasta. Työnkuvaus: Tuotantopäällikkönä vastaat Marjavasu Oy:n elintarviketuotannosta, tuotannon tuloksellisuudesta, tuotantotyöntekijöiden rekrytoinnista, työvuorojen suunnittelusta. Osallistut tuotantotyöhön, sekä tavaran vastaanottoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Kuopio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuopio määräaikainen Kuopio elintarviketeollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Marjavasu Oy Y-tunnus 1087550-5 Toimiala Hedelmä-, marja- ja kasvismehujen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu elintarviketeollisuuden prosessityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Marjavasu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus