Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Controller

Cargotec

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ammattitaitoiseen tiimiimme ammattitaitoista siistijää, ikkunanpesijää pääkaupunkiseudulle. Olemme viiden tähden palveluyritys, joka hoitaa asiakkaiden kodit kokonaisvaltaisesti. Teemme kotisiivouksien lisäksi muutto- ja remonttisiivouksia ym. Tällä hetkellä on tarvetta henkilölle, ikkunanpesut ja kotisiivoukset. Odotamme sinulta: - vahvaa kokemusta erilaisista siivoustöistä - huolellista asennetta - kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta - asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Marjabali Oy Y-tunnus 2417634-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotipalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Marjabali Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00970 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus