Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Maripa Oy on vuonna 1987 perustettu salolainen perheyritys, jonka toimialaan kuuluu mattojen, huonekalujen, verhojen ja muiden kodinsisustukseen liittyvien tuotteiden valmistus, maahantuonti, agenttuuri, vienti-, tukku- sekä vähittäiskauppa. ( www.sisustustehdas.fi) Asiakkaitamme ovat mm. useat valtakunnalliset sisustusalan ketjut.

Haemme osa-aikaista MATTOMYYJÄÄ Vantaan Varistossa sijaitsevaan liikkeeseemme, MATTO.FI

Työkokemus sisustusalalta tai koulutus katsotaan eduksi. Työ soveltuu hyvin myös opiskelijoille.

Web-osoite: http://www.sisustustehdas.fi/ Työnantaja: Maripa Oy Sijainti: Martinkyläntie 47, Variston liike, 01340 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sop.muk. Yhteystiedot: Pasi Paakkonen, Puh: (02) 7214401, 0400 740 574, pasi.paakkonen@maripa.fi Hakemukset: pasi.paakkonen@maripa.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Martinkyläntie 47, Variston liike, 01340 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Maripa Oy Y-tunnus 0663419-4 Toimiala Muualla luokittelemattomien kotitaloustarvikkeiden vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Mattofani, Mattofi, Antiqlook

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 483 000 € 1483000 %

Liiketoiminnan tulos

52 000 € 52000 %

Henkilöstö

12 12

Liikevoitto-%

4 % 4 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mattomyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Maripa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Martinkyläntie 47, Variston liike, 01340 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa