Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tuloshakuisia ja energisiä myyjiä määräaikaisiin työtehtäviin lentokentän myymälöihimme. Tehtävät ovat osa-aikaisia, keskimääräinen viikkotuntimäärä vaihtelee 4-15 tunnin välillä, ja ne kestävät arviolta 19.2.2017 saakka. Myymälässä tärkein tehtäväsi on myynti- ja asiakaspalvelutyö. Olet tuloshakuinen, rohkea ja sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne. Nautit myymisestä ja toimintatapojasi ohjaa kaupallinen näkemys. Elämyksellistä asiakaskokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Marimekko Oyj Y-tunnus 0111316-2 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Finnish Design Center, Marimekko International, Decembre

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Marimekko Oyj. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus