Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Controller

Cargotec

Helsinki

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vakinaiseen virkasuhteeseen yläkoulun rehtoria Koskelan yläkouluun (Koskealankatu 3 Mänttä) 1.1.2017 alkaen. Virkaan on yhdistetty Mäntän lukion rehtorin tehtävät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kaupunkimme koulukeskuksessa. Yläkoulu ja lukio sijaitsevat samassa rakennuksessa. Saskyn ammattiopetusta tarjotaan samassa pihapiirissä. Koskelan yläkoulussa on 180 oppilasta ja Mäntän lukiossa on nyt n. 110 opiskelijaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät MänttäVilppula opetusalan esimies- ja johtotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mänttä-Vilppulan kaupunki Y-tunnus 0157867-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yläkoulun rehtorin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Mänttä-Vilppulan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mänttä-Vilppula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus