Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kirjastovirkailijaa, jonka sijoituspaikka palvelussuhteen alussa on Mäntän kirjastossa.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyisyyttä ja positiivista työasennetta.

Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, kokoelmatyötä, koululais- ja muiden ryhmien kirjastonkäytön opetusta ja kirjavinkkausta sekä osallistumista taidekaupungin kirjaston monipuolisten tapahtumien järjestämiseen.

Työaikaan sisältyy ilta- ja lauantaityötä. Viikkotyöaika on 36,25 h. Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTESin mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjastovirkailijan kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa suoritettu korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Web-osoite: http://www.manttavilppula.fi Työnantaja: Mänttä-Vilppulan kaupunki Sijainti: Seppälän puistotie 16, 35800 MÄNTTÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, 1.11.2016 Yhteystiedot: Kirjastojohtaja Riitta Taskinen, puh. 050 439 1127 sähköposti: riitta.taskinen@manttavilppula.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118252/fi_FI Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Seppälän puistotie 16, 35800 MÄNTTÄ

Yritystiedot

Toiminimi Mänttä-Vilppulan kaupunki Y-tunnus 0157867-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastovirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mänttä-Vilppulan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mänttä-Vilppula , osoitteessa Seppälän puistotie 16, 35800 MÄNTTÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa