Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kirjastovirkailijaa, jonka sijoituspaikka palvelussuhteen alussa on Mäntän kirjastossa. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyisyyttä ja positiivista työasennetta. Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, kokoelmatyötä, koululais- ja muiden ryhmien kirjastonkäytön opetusta ja kirjavinkkausta sekä osallistumista taidekaupungin kirjaston monipuolisten tapahtumien järjestämiseen. Työaikaan sisältyy ilta- ja lauantaityötä. Viikkotyöaika on 36,25 h. Tehtävän palkkaus ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi MänttäVilppula museo- ja kirjastoalan tehtävät MänttäVilppula tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mänttä-Vilppulan kaupunki Y-tunnus 0157867-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastovirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mänttä-Vilppulan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 35800 - Mänttä-Vilppula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus