Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Työpaikkakuvaus

Mäntsälä ja Pornainen ovat vuoden 2009 alusta lähtien muodostaneet Mustijoen eli sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alueen. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on noin 25 600 ja alueen isäntäkuntana toimii Mäntsälä. Mäntsälä on tunnettuhyvistä liikenneyhteyksistään; matka-aika junalla Helsingistä on 40 ja Lahdesta 20 minuuttia.

Mäntsälän perusturvalautakunta julistaa haettavaksi 28.10.2016 klo 16 mennessä sosiaaliohjaajan vuoden kestävän viransijaisuuden. Sijaisuus tulee näillä näkymin jatkumaan pidempään.

Olemme päivittäneet organisaatiotamme muodostamalla aikuissosiaalityön ja työhön kuntoutuksen yksikön. Yksikössä on kolme tiimiä, joiden asiakasryhmät ovat seuraavat; yli 30 v ja perheettömät aikuiset, alle 30 v ja perheelliset aikuiset sekä työhön kuntoutuksen asiakkaat.

Nyt haettavana oleva sijaisuus on alle 30 vuotiaiden ja perheellisten aikuisten tiimissä. Tiimissä toimii sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja ja etuuskäsittelijä.

Olemme työstäneet yksikön asiakastyön yhteisiä arvoja ja strategisia tavoitteita. Olemme kehittämässä mm. kuntouttavaa työtoimintaa ammatillisen kuntoutuksen suuntaan ja käynnistäneet ryhmämuotoista toimintaa. Painopisteenä tulee edelleen olemaan työllisyyden edistäminen ja siihen liittyvät hankkeet. Perustoimeentulotuen siirtyminen Kelaan 1.1.2017 lukien ei aiheuta meille muutoksia, koska sosiaalityöntekijöiden ja sosiaaliohjaajien työ ei ole ollut toimeentulotukipainotteista.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluvat muiden kuin erityistä tukea tarvitsevien asiakkuusprosessin hallinta; asiakkaiden palvelutarpeen arviointien teko, asiakassuunnitelmien laadinta, toteutus ja seuranta. Sosiaaliohjaaja tarjoaa käytännön tuen palvelujärjestelmään, elämänhallintaan ja arjen sujumiseen liittyvissä asioissa. Hän arvioi omalta osaltaan asiakasprosessien sujuvuutta ja vaikuttavuutta. Asiakastyössä korostuu moniasiantuntijuus ja verkostotyö.

Etsimme Sinua, joka olet kiinnostunut työskentelemään kehittämismyönteisessä ja mukavassa työyhteisössämme. Työilmapiiri on avoin ja vuorovaikutuksellinen. Arvostamme vahvoja vuorovaikutustaitoja, pari-, tiimityö- ja ryhmien ohjaamisen osaamista, oma-aloitteisuutta sekä kehittävää työotetta. Työn tueksi tarjoamme kannustavan työilmapiirin, haastavan työn ammattitaitoisessa ja osaavassa työyhteisössä, ja moniammatillisen yhteistyöverkoston sekä kohtuullisen ja hallittavan asiakasmäärän.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaaliohjaajan pätevyys.

Hakemukset jätetään sähköisenä Mäntsälän kunnan sivuilla osoitteessa http://www.mantsala.fi/tietoa-mantsalasta/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat. CV liitetään sähköiseen hakemukseen. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 28.10.2016 klo 16.00

Lisätietoja antavat sosiaalipalvelupäällikkö Arja Tolttila puh 040-3145082 s-posti arja.tolttila@mantsala.fi.

Web-osoite: http://mantsala.fi Työnantaja: Mäntsälän kunta Sijainti: 04600 MÄNTSÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arja Tolttila p. 040-3145 082, arja.tolttila@mantsala.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Mäntsälän kunta Y-tunnus 0129261-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä , osoitteessa 04600 MÄNTSÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa