Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Mustijoen perusturvan kotiutustiimissä on haettavana sairaanhoitajan toimi 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kotiutustiimi toimii Mäntsälän ja Pornaisten alueella, josta muodostuu Mustijoen perusturvan yhteistoiminta-alue. Kotiutustiimin henkilöstöön kuuluu sairaanhoitaja ja lähihoitajia.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu palvelutarpeen arviointi, kotiutustiimin asiakkaiden hoidon suunnittelu, koordinointi ja käyntien toteutus sekä palliatiivisen hoitoketjun mukainen toiminta kotihoidon piiriin tulevien asiakkaiden osalta. Kotiutustiimin toiminnan tavoitteena on tukea asiakkaiden kotiutumista sekä kotona asumista. Asiakkaan osallisuuden lisääminen omaan hoitoonsa on merkittävässä asemassa.

Sairaanhoitajan työ kotiutustiimissä on monipuolista, vastuullista ja itsenäistä työtaitoa vaativa tehtävä. Työssä onnistumisen edellytyksenä on kuntouttava työote, kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi muun muassa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotiutustiimin toimintaa ja osaamista. Kanssasi työskentelee kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät. Tervetuloa joukkoomme!

Ajokortti (B) ja ajotaito ovat työssä tarpeen ja oman auton käyttö mahdollisuus on eduksi.

Luemme eduksi: kotihoidon kokemuksen.

Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tai kätilön tutkinto (johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi). Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Toimeen valitun on esitettävä terveydenhoitajan hyväksyttävä todistus terveydentilastaan yhden kuukauden kuluessa työn aloittamisesta.

Koeaika: Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Palkkaus: KVTES:n mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa: osastonhoitaja Anette Salo, puh. 040 314 5925 tai asiakasvastaava Riitta Riihiaho, puh. 040 314 6600 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)mantsala.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti Mäntsälän kunnan kotisivujen kautta http://www.mantsala.fi/tietoa-mantsalasta/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat/Täytä hakemus sivun alareunassa olevasta linkistä

Web-osoite: http://mantsala.fi Työnantaja: Mäntsälän kunta Sijainti: 04600 MÄNTSÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: osastonhoitaja Anette Salo, puh. 040 314 5925 tai asiakasvastaava Riitta Riihiaho, puh. 040 314 6600 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)mantsala.fi Hakemukset: https://mantsala.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=867 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Mäntsälän kunta Y-tunnus 0129261-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä , osoitteessa 04600 MÄNTSÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa