Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sälinkään koulussa on haettavana luokanopettajan viransijaisuus (0030) ajalle 3.1. - 3.6.2017. Sijaisuus saattaa alkaa jo syyslukukaudella. Opettavana on 4. luokka sekä 5. luokan liikunnan ja kuvaamataidon tunnit Sälinkään koulu on vireä kyläkoulu, jossa on oppilaita esiopetuksesta kuudenteen vuosiluokkaan. Kunnan kouluihin voit tutustua osoitteessa: http://www.mantsala.fi/asukkaille/koulutus-ja-opiskelu/koulut Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Mäntsälä määräaikainen Mäntsälä opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mäntsälän kunta Y-tunnus 0129261-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettajan viransijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus