Duunitori suosittelee
Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hepolan kouluun haetaan koulunkäynnin ohjaajaa ajalle 1.11.2016 - 3.6.2017. Tehtävään valittu henkilö toimii ohjaajana EHA-luokassa. Työaika on 30 h/viikko. Hepolan koulu sijaitsee Mäntsälässä Helsinki- Lahti moottoritien ja junaradan välittömässä tuntumassa. Opettamisesta ja kasvatuksesta vastaa n. 35 aikuista. Oppilaita koulussamme on 420, joista 27 opiskelee pienluokilla. Tutustu Hepolan koulun kotisivuihin osoitteessa: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Mäntsälä kunta-alan työpaikat Mäntsälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Mäntsälä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mäntsälän kunta Y-tunnus 0129261-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäynnin ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän kunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus