Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hepolan kouluun haetaan koulunkäynnin ohjaajaa ajalle 1.11.2016 - 3.6.2017. Tehtävään valittu henkilö toimii ohjaajana EHA-luokassa. Työaika on 30 h/viikko. Hepolan koulu sijaitsee Mäntsälässä Helsinki- Lahti moottoritien ja junaradan välittömässä tuntumassa. Opettamisesta ja kasvatuksesta vastaa n. 35 aikuista. Oppilaita koulussamme on 420, joista 27 opiskelee pienluokilla. Tutustu Hepolan koulun kotisivuihin osoitteessa: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Mäntsälä kunta-alan työpaikat Mäntsälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Mäntsälä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mäntsälän kunta Y-tunnus 0129261-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäynnin ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän kunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa