Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyökännummen koulussa eteläisessä Mäntsälässä on haettavana esiluokanopettajan viransijaisuus (0062) ajalle 1.11.-22.12.2016. Opetustunteja yhteensä 25h/vko (esiopetus 20h/vko, perusopetus 5h/vko). Perusopetuksen opetettavat aineet: 5. - 6. luokkien uskonto, 6. luokan kuvataide sekä 3. luokan ympäristöoppi. Kunnan kouluihin voit tutustua osoitteessa: http://www.mantsala.fi/asukkaille/koulutus-ja-opiskelu/koulut Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Alkuperäiset kelpoisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Mäntsälä varhaiskasvatus Mäntsälä opettajat, lehtorit, professorit Mäntsälä määräaikainen Mäntsälä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mäntsälän kunta Y-tunnus 0129261-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esiluokanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus