Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.


 

Haemme nyt projektiin  Web-sivun ylläpitäjää !

Asiakkaamme on uudistamassa sivustoaan ja etsimme nyt heille henkilöä 2-3 viikon kestävään ylläpito/kehittämisprojektiin. Projektin keston huomioon ottaen toivomme sinun olevan omatoiminen, tehokas ja hyvä tiimipelaaja. Päätehtävänäsi on uusien web-sivujen sisällön päivitys olemassa olevien materiaalien pohjalta. Tukenasi on koko projektin ajan asiakkaan markkinointitiimi, mutta itse työn pääset toteuttamaan itsenäisesti. 

Odotamme sinulla olevan kokemusta web-sivujen työstämisestä ja perus hyvät kuvankäsittelytaidot (Adobe Photoshop). OpenText Management tai vastaavan ohjelman osaaminen katsotaan merkittäväksi eduksi. Hyvät pohjataidot ja oikea asenne kuitenkin ratkaisee!

Työpaikka sijaitsee Vantaalla hyvien liikenneyhteyksien päässä ja tehtävä noudattaa toimistoaikoja. Projekti on tarkoitus aloittaa maanantaina 24.10 ja kesto tulee määrittymään projektin valmistuttua.

Tulemme aloittamaan haun välittömästi, joten toimithan heti, mikäli tehtävä kiinnostaa. Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Suvi Väänänen. 

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, WEB-SIVUJEN YLLÄPITÄJÄ, Vantaa, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 61 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa