Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NEO on monipuolinen lääkärikeskus, jossa on yli 25 eri erikoisalan lääkäripalvelut, hammaslääkäripalvelut ja muita asiantuntijapalveluita. NEO:ssa toimii myös tapaturma- ja yleislääkäripäivystys, joka on avoinna joka päivä. www.sairaalaneo.fi, www.hammasneo.fi Hammas NEO on kotimainen, täyden palvelun hammaslääkäriasema Turun Kupittaalla. Kokeneet asiantuntijamme tarjoavat suun terveydenhoitoa kaikenikäisille potilaille. Osana yritystä toimii NEO Hammaslaboratorio. Toimintamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hammashoito VarsinaisSuomi laboratorio VarsinaisSuomi muut käsityöalan tehtävät VarsinaisSuomi hammashoito laboratorio muut käsityöalan tehtävät VarsinaisSuomi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, VASTAAVA HAMMASTEKNIKKO,Turku, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varsinais-Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus