Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NEO on monipuolinen lääkärikeskus, jossa on yli 25 eri erikoisalan lääkäripalvelut, hammaslääkäripalvelut ja muita asiantuntijapalveluita. NEO:ssa toimii myös tapaturma- ja yleislääkäripäivystys, joka on avoinna joka päivä. www.sairaalaneo.fi, www.hammasneo.fi Hammas NEO on kotimainen, täyden palvelun hammaslääkäriasema Turun Kupittaalla. Kokeneet asiantuntijamme tarjoavat suun terveydenhoitoa kaikenikäisille potilaille. Osana yritystä toimii NEO Hammaslaboratorio. Toimintamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut käsityöalan tehtävät VarsinaisSuomi laboratorio VarsinaisSuomi hammashoito VarsinaisSuomi muut käsityöalan tehtävät laboratorio hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, VASTAAVA HAMMASTEKNIKKO,Turku, on ilmoitettu ManpowerGroup -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Varsinais-Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 58 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus