Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijä Helolle Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on kansainvälinen ja arvostettu teollisuuden toimija Tampereella.Etsimme asiakkaallemme pikaisella aikataululla reipasta ja oma-aloitteista, jo kokemusta omaavaa, varastotyöntekijää työskentelemään osana 10 hengen varastotiimiä. Työtehtäviin kuuluvat saapuvan tavaran purku ja lajittelu, komponenttien ja materiaalien jakelu tuotantoyksiköihin, lähtevän tavaran lastaaminen rekkoihin sekä varaston yleinen ylläpito ja järjestyksestä huolehtiminen. Työssä käytetään diesel- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Pälkäne varastoalan tehtävät Tampere varastoalan tehtävät Ylöjärvi varastoalan tehtävät Hämeenkyrö varastoalan tehtävät Kangasala varastoalan tehtävät Lempäälä varastoalan tehtävät Nokia varastoalan tehtävät Orivesi varastoalan tehtävät Pirkkala varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Tampere, on ilmoitettu ManpowerGroup -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus