Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 09.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on kansainvälinen ja arvostettu teollisuuden toimija Tampereella.Etsimme asiakkaallemme pikaisella aikataululla reipasta ja oma-aloitteista, jo kokemusta omaavaa, varastotyöntekijää työskentelemään osana 10 hengen varastotiimiä. Työtehtäviin kuuluvat saapuvan tavaran purku ja lajittelu, komponenttien ja materiaalien jakelu tuotantoyksiköihin, lähtevän tavaran lastaaminen rekkoihin sekä varaston yleinen ylläpito ja järjestyksestä huolehtiminen. Työssä käytetään diesel- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Pälkäne varastoalan tehtävät Tampere varastoalan tehtävät Ylöjärvi varastoalan tehtävät Hämeenkyrö varastoalan tehtävät Kangasala varastoalan tehtävät Lempäälä varastoalan tehtävät Nokia varastoalan tehtävät Orivesi varastoalan tehtävät Pirkkala varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Tampere, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 67 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus