Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

E. Hartikainen Oy on maarakennusta ja autokauppaa harjoittava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2015 oli n.170 milj. euroa. Yhtiössämme työskentelee yli 600 henkilöä. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä maanrakennusyrityksistä. Maarakennuksen toiminta-alueena on koko Suomi. Haemme asiakkaallemme E. Hartikainen Oy:lle Sodankylään, Kevitsan kaivokselleTYÖTURVALLISUUSASIANTUNTIJAAvakituiseen työsuhteeseen.Tehtäviisi kuuluvat työmaan työturvallisuuteen ja työterveyteen liittyvät tehtävät ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lappi asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TYÖTURVALLISUUSASIANTUNTIJA, Sodankylä, on ilmoitettu ManpowerGroup -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lappi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus