Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SSR Länsi-Suomi Oy on SSR Group Oy:n aluerakennusyhtiö, liiketoimintaamme kuuluu sekä uudis- että korjausrakentaminen. Omaperusteisen asuntotuotannon lisäksi urakoimme mm. kouluja, logistiikkatiloja, toimistoja, teollisuuslaitoksia, paloasemia, asuntoja sekä kauppa- ja liikepaikkakiinteistöjä. SSR Länsi-Suomi Oy:n toiminta-alueena on Pirkanmaa ja yhtiön toimipiste sijaitsee Tampereella.Haemme nyt Työmaapäällikköä/ Vastaavaa työnjohtajaa Tampere-Hämeenlinna akselille. Työmaapäällikkönä toimit työmailla vastaavana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pirkanmaa johtajapositiot Pirkanmaa tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Pirkanmaa työnjohtajat Pirkanmaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pirkanmaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pirkanmaa talonrakennus johtajapositiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ/ VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, Tampere-Hämeenlinna, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus