Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SSR Länsi-Suomi Oy on SSR Group Oy:n aluerakennusyhtiö, liiketoimintaamme kuuluu sekä uudis- että korjausrakentaminen. Omaperusteisen asuntotuotannon lisäksi urakoimme mm. kouluja, logistiikkatiloja, toimistoja, teollisuuslaitoksia, paloasemia, asuntoja sekä kauppa- ja liikepaikkakiinteistöjä. SSR Länsi-Suomi Oy:n toiminta-alueena on Pirkanmaa ja yhtiön toimipiste sijaitsee Tampereella.Haemme nyt Työmaapäällikköä/ Vastaavaa työnjohtajaa Tampere-Hämeenlinna akselille. Työmaapäällikkönä toimit työmailla vastaavana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pirkanmaa johtajapositiot Pirkanmaa päällikkötason positiot Pirkanmaa tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Pirkanmaa työnjohtajat Pirkanmaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pirkanmaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pirkanmaa talonrakennus johtajapositiot päällikkötason positiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ/ VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, Tampere-Hämeenlinna, on ilmoitettu ManpowerGroup -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pirkanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 62 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus