Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Yksikön päällikkö Adecco Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Banner Experis

Työpaikkakuvaus


MALUX FINLAND OY on tehnyt työtä turvallisuuden puolesta jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Meidän on ilo todeta, että Malux Finland Oy on kehittynyt merkittäväksi yhteistyökumppaniksi ja laitetoimittajaksi monelle kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavalle pohjoismaiselle ja Baltiassa sijaitsevalle yritykselle. Monipuolinen tuote- ja palvelutarjontamme auttaa asiakkaitamme olemaan kilpailukykyisiä kiristyvillä markkinoilla. Palvelemme niin perusteollisuutta, suunnittelijoita, urakoitsijoita kuin laitevalmistajiakin nykyaikaiseen logistiikkaan perustuen. Erikoisosaamistamme ovat sähkö- ja automaatiotekniikan tuotteet ja teollisuuden valaistusratkaisut (ATEX) sekä vaativien olosuhteiden viestintälaitteet. Vahva ammattitaitomme, asiakaslähtöinen palvelumme ja laadukkaat materiaalit takaavat luotettavat, kestävät ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Etsimme asiakkaallemme MALUX FINLAND OY vakituiseen työsuhteeseen tuloshakuista ja ammattitaitoista

MYYNTIVASTUULLISTA TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on yrityksen sähköteknisten tuotteiden ja -ratkaisujen myynti nykyisille ja uusille teollisuuden asiakkaille. Toimit osana Teollisuus-myyntitiimiä ja vastaat markkinoimiemme sähköteknisten tuotteistojen myynnistä, tarjouspyynnöistä, asiakastiedusteluihin vastaamisesta sekä asiakkaiden tyytyväisyydestä ja pysyvyydestä. Lisäksi vastaat tuotepäällikkönä määriteltyjen päämiestemme tuotemyynnistä Suomessa yhdessä teollisuustiimimme kanssa. Raportoit myyntitiimin vetäjälle ja toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-innostunutta, positiivista, proaktiivista ja tuloshakuista persoonaa
-teknistä koulutustaustaa, mielellään sähkötekniikan alalta
-kokemusta ja näyttöjä teknisen alan laite-/komponenttimyynnistä teollisuuden eri asiakassegmenteille (esim. sähkötekninen tukkukauppa, urakoitsijat, laitevalmistajat, teollisuus )
-hyvää ymmärrystä sähköteknisistä ratkaisuista sekä teollisuuden asiakkuuksista, ATEX-ymmärrys katsotaan eduksi
-kykyä ja halua oppia uusia sähköteknisiä tuoteperheitä sekä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
-Office-ohjelmistojen perusosaamista
-hands on-tekemisestä nauttivaa tekijää, joka haluaa varmistaa myyntitavoitteiden saavuttamisen
-erinomaisia analyyttisiä, organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökokemus ulkomaisten toimittajien kanssa katsotaan eduksi
-sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme:

-mielenkiintoisen ja itsenäisen roolin vakavaraisessa perheyrityksessä
-alan johtavat tuotteet ja ratkaisut, joiden laatuun voit luottaa
-mahdollisuuden päästä aidosti vaikuttamaan päätöksentekoon sekä kehittämään liiketoimintaa asiakaslähtöisesti
-viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella, mahdollisuus myös etätyöhön soveltuvin osin
-ketterän ja mukavan työyhteisön, jossa työntekijät viihtyvät

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Jani Laine sähköpostitse: [email protected]

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työnantaja: Experis Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 03.01.2017 Haku päättyy: 15.02.2017 Ilmoituskanava: Manpower Group

Yritystiedot

Toiminimi Experis Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MYYNTIVASTUULLINEN TUOTEPÄÄLLIKKÖ, Pääkaupunkiseutu, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 03.01.2017 ja sen on julkaissut Experis. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus