Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Raumalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaisiin työsuhteisiin lisääntyneeseen työtarpeeseen

Työt alkavat helmi-maaliskuussa 2017 ja jatkuvat mahdollisesti kesän yli. Tehtävät ovat monipuolisia tuotantotehtäviä, joihin annetaan perehdytys. Työtehtäviä kierrätetään, joten yrityksen eri työpisteet tulevat tutuksi. Työt edellyttävät kädentaitoja ja joissain tehtävissä konepuusepän tai cnc-koneistajan koulutuksesta on etua. Osa tehtävistä on järjestelytehtäviä, joten varastopuolen kokemuskin on eduksi. Pääasia on kuitenkin reipas ja oma-aloitteinen työote sekä joustava asenne työntekoon. Työ on päivätyötä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 25.1.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Merja Nevalainen, p. 050 501 0031.

Työnantaja: Manpower Sijainti: Rauma Yhteystiedot: Merja Nevalainen 050 501 0031 Ilmoitus jätetty: 10.01.2017 Haku päättyy: 25.01.2017 Ilmoituskanava: Manpower Group

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rauma

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ, Rauma, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma , osoitteessa Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus