Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Termater Oy on vuonna 2006 perustettu rakennusalan yritys Vetelissä, Keski-Pohjanmaalla. Yrityksen ydinosaamista ovat pitkälle jalostetut rakennuselementit, joilla lyhennetään rakentamisen työmaavaihetta. Suurin tuoteryhmä ovat maatalouden ja teollisuuden kattoelementit. Termaterin kattoja asennetaan vuosittain n. 100 000 neliötä. Elementit ovat yleensä sisä- ja ulkopinnoiltaan valmiita, jolla lyhennetään rakentamisaikaa merkittävästi. Myös rakentamisen työturvallisuus paranee, kun kattotöistä suuri osa on tehty jo tehtaalla valmiiksi. Toinen kasvava tuotealue on tilaelementit. Liikevaihtomme on 8 milj. euroa. Työllistämme tällä hetkellä 35 henkilöä. Toimimme nykyaikaisissa toimitiloissa Vetelissä. Lisää toiminnastamme löydät osoitteesta www.termater.fi


 

Haemme Termater Oy:n palvelukseen Veteliin tuloshakuista

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan toiminnan ja johtamisen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Tehtävässä vastaat liiketoiminnan kannattavasta kasvusta. Kehität myyntiverkostoa ja sen toimintaa. Johdat myynnin ja tuotannon sekä tuotekehityksen tiimejä. Seuraat kilpailijakenttää sekä teknologiakehitystä ja ohjaat asiantuntevaa joukkoasi kohti haluttuja suuntia ja tavoitteita. Kyseessä on aktiivista ja osallistuvaa työskentelyotetta vaativa tehtäväkenttä.

Sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisesta tulosvastuullisesta tehtävästä mm toimitusjohtajana, liiketoimintayksikön vetäjänä tai aluejohtajana. Strategian kehittäminen ja jalkauttaminen ovat sinulle yhtä tärkeitä. Olet kaupallisesti orientoitunut ja motivoidut niin uuden bisneksen luomisesta asiakasrajapinnassa kuin organisaation päivittäisestä operatiivisesta johtamisestakin. Johdat toimintaa suunnitelmallisesti ja tartutat innostavan päämäärätietoisen otteesi koko henkilöstöön. Olet sinut numeroiden kanssa ja ymmärrät järjestelmien ja niiden kehittämisen merkityksen osana nykyaikaista liiketoiminnan johtamista. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen ja/tai tekninen koulutus ja suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kilpailukykyisillä eduilla kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Markkinoiden nykyaikaisimmat tuotteet ja ratkaisut, joiden laatuun voit luottaa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 31.1.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työnantaja: Manpower Sijainti: Veteli Ilmoitus jätetty: 10.01.2017 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: Manpower Group

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Veteli

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TOIMITUSJOHTAJA, Termater Oy, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Veteli , osoitteessa Veteli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 67 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus