Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Termater Oy on vuonna 2006 perustettu rakennusalan yritys Vetelissä, Keski-Pohjanmaalla. Yrityksen ydinosaamista ovat pitkälle jalostetut rakennuselementit, joilla lyhennetään rakentamisen työmaavaihetta. Suurin tuoteryhmä ovat maatalouden ja teollisuuden kattoelementit. Termaterin kattoja asennetaan vuosittain n. 100 000 neliötä. Elementit ovat yleensä sisä- ja ulkopinnoiltaan valmiita, jolla lyhennetään rakentamisaikaa merkittävästi. Myös rakentamisen työturvallisuus paranee, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Lappajärvi johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Vimpeli johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kruunupyy johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Halsua johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kaustinen johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Perho johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Veteli johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Evijärvi johtajapositiot Lappajärvi johtajapositiot Vimpeli johtajapositiot Kruunupyy johtajapositiot Halsua johtajapositiot Kaustinen johtajapositiot Perho johtajapositiot Veteli johtajapositiot Evijärvi johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Experis Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työnvälitystoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TOIMITUSJOHTAJA, Termater Oy, on ilmoitettu ManpowerGroup -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Experis. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Veteli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus