Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asianajotoimisto Fenno on kokenut ja nuorekas, uudelta pohjalta rakennettu yritys, joka tuo jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen lakiasioiden hoitoon. Palvelemme sekä yrittäjiä että yksityisiä henkilöitä laajalla ja monipuolisella palveluvalikoimallamme. Palveluihimme kuuluvat kaikki yritysjuridiikan palvelut yritysten perustamisesta yrityskauppoihin ja konkursseihin. Yksityishenkilöiden palveluissa olemme erikoistuneet etenkin kiinteistö- ja asuntokaupan vastuita sekä perhe- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Uusimaa hallinto, yleiset toimistotyöt Uusimaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Uusimaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu hallinto, yleiset toimistotyöt vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TOIMISTOASSISTENTTI/AULAPALVELUHENKILÖ, Helsinki, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa