Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.


Etsimme Helsingin päätoimipaikkaamme vahvistukseksi myynnillistä ja dynaamista

REKRYTOINTIKONSULTTIA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa syksyn 2016 aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimit asiakasvastuullisena konsulttina ja teet aktiivisesti myös myyntityötä uusiin ja olemassa oleviin asiakkuuksiin. Tehtäviisi kuuluvat sekä henkilöstövuokraus- että rekrytointiprosessien toteuttaminen, aina asiakkaan ensitapaamisesta työntekijävalintaan sekä asiakassuhteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen saakka. Työssäsi pääset toimimaan eri toimialojen ja organisaatiotahojen parissa alan näköalapaikalla.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta henkilövalinnoista ja palvelumyynnistä. Arvostamme kokemusta henkilöstöpalvelualalta sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työssä toimit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Työssä menestyminen edellyttää luontaista kykyä ja halua verkostoitua sekä nopeaa oppimiskykyä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vakuuttava ja luonteva esiintyjä, joka tarttuu ennakkoluulottomasti ja positiivisesti uusiin haasteisiin. Myynnillisenä ja tuloshakuisena persoonana tunnistat mahdollisuudet ja työskentelet määrätietoisesti. Olet asiakkaille ratkaisuja tuova asiantuntija, joka haluaa oppia sekä ymmärtää asiakkaan toimintaa. Nautit asiakkaiden parissa työskentelystä ja olet aktiivinen suhteiden ylläpitäjä. Toimit itsenäisesti ja sitoudut tavoitteisiin.

Kollegana olet positiivinen ja ideoiva osallistuja, joka ylläpitää hyvää ilmapiiriä ja työskentelee yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Nautit vaihtelevista tilanteista ja toimit tehokkaasti myös paineen alaisena.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän osana energistä ja positiivista työyhteisöä. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen.

Kiinnostuitko?  Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi 7.10. klo 12-13 ja 12.10. klo 9-10.

 

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, REKRYTOINTIKONSULTTI, Helsinki, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 48 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa