Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus

Tamperelainen Lippupiste Oy on Suomen johtava kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumalippujen myynti- ja markkinointiyhtiö. Lippu.fi-kanavien kautta myydään vuosittain miljoonia lippuja tuhansiin tapahtumiin. Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun lähes 50 ammattilaisen voimin Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Myymme lippuja Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassa (www.lippu.fi), yli 90 myyntipisteessä ja R-kioskeissa kautta maan sekä Tampereella sijaitsevassa kuluttajapalvelussamme. Nyt 20-vuotisjuhlaa viettävä yhtiömme on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan.

Kuluttajapalvelumme kasvavat ja etsimme huipputiimimme PALVELUASIANTUNTIJAA Tampereen toimipisteeseemme Technopolikseen. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelumme päivittäiset tehtävät: lipunmyynti- ja varauspalvelut, lipputilausten käsittely, asiakastiedusteluihin vastaaminen, asiakkaiden ja myyntipisteiden ongelmatilanteiden ratkaiseminen ja asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa. Työvälineinäsi ovat mm. puhelin, sähköposti, chat, Twitter, Facebook ja lipunmyyntijärjestelmämme.

Päivittäisen asiakaspalvelun lisäksi työtehtäväsi tulevat kehittymään ja laajentumaan. Tulevaisuudessa työtehtäviisi kuuluvat myös uusien tiimiläistemme perehdyttäminen, myyntipistekoulutukset, sisäisten ohjeiden ylläpitäminen ja päivittäminen, erilaiset kuukausiraportoinnit, järjestelmien tunnustenhallinta, resurssisuunnittelussa avustaminen ja tuuraaminen, reklamaatiokäsittelyt, palvelutasojen seuranta ja palvelupriorisoinnit, erilaisten mittareiden seuraaminen sekä tiimimme myyntivalmennus ja päivittäisessä arjessa sparraaminen. Olet myös avainroolissa uusien järjestelmien käyttöönotossa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen tekijä, joka on valmis tarttumaan vastuulliseen rooliin. Palvelet asiakkaita aina hymyssä suin ja palveluasenteesi välittyy asiakkaiden suuntaan sähköisten viestimien ja puhelimen välityksellä myös paineen alla. Mukaudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja varmistat, että sinulla on tarvittava tieto työssä onnistuaksesi. Olet tavoitteellinen tekijä ja lähdet rohkeasti mukaan saavuttamaan myös myyntitavoitteita. Olet myös innostava, kannustava ja esimerkillinen työkaveri. Haluat kehittyä työssäsi lipunmyyntipalvelujemme asiantuntijaksi ja vaadit itseltäsi työssä hyviä tuloksia. Etsimämme henkilö sitoutuu tehtäviinsä ja tiiminsä, tuoden oman panoksensa ja kortensa kekoon työssä viihtymisen sekä tiimin onnistumisten eteen. Työssä vaaditaan hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä ripeästi. Edellytämme myös sujuvaa suomen, ruotsin ja englanninkielen taitoa.

Työt alkavat valitulla henkilöllä mahdollisimman pian. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työvuorojen sijoittuessa pääsääntöisesti arkeen. Ajoittain työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin. Palveluaikamme ovat arkisin ja lauantaisin klo 8-21 sekä sunnuntaisin klo 10-18. Palkkaus ICT-alan työehtosopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan tapahtuma-alalla sekä mielenkiintoisen, haasteellisen ja ennen kaikkea sopivasti vaihtelevan työn, upeaa työporukkaa unohtamatta. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja työssä viihtymiseen. Työssä saat käyttöösi modernit työskentelyvälineet sekä tiimimme päivittäisen tuen ja kannustuksen.

Hae tehtävää pian sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinta tehdään heti soveltuvan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Area Manager Tuuli Lamminmäki 040 648 2647 tai tuuli.lamminmaki@manpowergroup.fi. 

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, PALVELUASIANTUNTIJA, Tampere, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa