Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin myyntiin, asiakaspalveluun ja asiakaskohtaamisiin erikoistunut yritys. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Turussa ja Loimaalla työskentelee reilut 650 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti vastaamaan asiakkaiden ja markkinoiden tarpeita panostamalla mm. työtä tukevaan teknologiaan, työympäristöön ja työhyvinvointiin. Osaavan henkilöstön huolellinen rekrytointi, onnistunut sitouttaminen ja jatkuva kehittäminen ovat menestyksemme perusta.


Haemme Jyväskylään kuluttaja-asiakkaiden laajakaista- ja mobiilivikojen korjauksesta kiinnostuneita reippaita asiakaspalvelu- ja myyntihenkisiä myyntineuvottelijoita TEKNISEEN ASIAKASPALVELUUN Soneran asiakkuudessa. Lisäksi haemme myyntineuvottelijoita HELPSON tukipalveluun, jossa tuemme Soneran kuluttaja- ja yritysasiakkaita palveluiden käyttöönotossa ja mitä erilaisimmissa järjestelmä- ja laitevika-asioissa. Työtehtäviin kuuluu monipuolisia pääasiallisesti puhelimitse tapahtuvia teknisesti mielenkiintoisia ja haasteellisia asiakaspalvelutehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hyvää teknistä osaamista ja harrastuneisuutta tekniikkaan

Valmiutta työskennellä ilta- ja viikonloppuvuoroissa

Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tilannetajua

Hyvät tai erinomaiset IT taidot niin laitteiston kuin järjestelmien ja sovellusten osalta

Myynnillistä työotetta

Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi

 

Tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen

Kannustavan palkkausjärjestelmän (ICT-alan TES)

Kiinnostavaa ja haasteellista teknistä asiakaspalvelutyötä

Kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan koulutuksen työn ohessa

Joustavat työajat (18-37,5 h/vko)

Ammattimaisen ja rennon työilmapiirin sekä ajanmukaiset työvälineet

Mahdollisuuden rakentaa uraa myynnin ja asiakaspalvelun parissa

Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Arvostamme erityisesti aiempaa työkokemusta IT-alan asiakaspalvelutehtävistä, monipuolista IT-osaamista sekä hyvää kielitaitoa

Hae tehtävää rekisteröidyllä cv:lläsi osoitteessa www.manpower.fi ja linkittämällä se tehtävään klikkaamalla ”Hae nyt” –painiketta rekisteröitymisen jälkeen.

Lisätietoja työpaikasta sähköpostilla osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-15 numerosta 040 5504910 . Tehtävään valituille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työnantaja: Manpower Sijainti: Keski-Suomi Yhteystiedot: Hakijakeskus Manpower cc.rekrytointi@manpowergroup.fi 0405504910 Ilmoitus jätetty: 07.12.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Manpower Group

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MYYNTINEUVOTTELIJA Tekniseen asiakaspalveluun, Jyväskylä, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 07.12.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keski-Suomi , osoitteessa Keski-Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 61 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus