Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvitset vain iloisen asenteen, tarpeen tienata sekä ripauksen pilkettä silmäkulmaan! Odotus on palkittu ja suuren kysynnän vuoksi Poppaset Oy avasi ovensa LAPPEENRANNASSA ! Avasimme Lokakuun alussa uuden myyntikonttorin kivenheitonpäähän keskustasta, Lappeenrannan satamaan. Palkkaamme vielä muutaman myyntineuvottelijan osa-aikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen. Avajaisten kunniaksi tarjoamme ensimmäisille valituille taloontulobonuksena kannettavat tietokoneet! Aloittamalla nopeasti, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Imatra myyntialan tehtävät Lappeenranta myyntialan tehtävät Lemi myyntialan tehtävät Luumäki myyntialan tehtävät Ruokolahti myyntialan tehtävät Miehikkälä myyntialan tehtävät Taipalsaari myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 66 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus