Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvitset vain iloisen asenteen, tarpeen tienata sekä ripauksen pilkettä silmäkulmaan! Odotus on palkittu ja suuren kysynnän vuoksi Poppaset Oy avasi ovensa LAPPEENRANNASSA ! Avasimme Lokakuun alussa uuden myyntikonttorin kivenheitonpäähän keskustasta, Lappeenrannan satamaan. Palkkaamme vielä muutaman myyntineuvottelijan osa-aikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen. Avajaisten kunniaksi tarjoamme ensimmäisille valituille taloontulobonuksena kannettavat tietokoneet! Aloittamalla nopeasti, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Imatra myyntialan tehtävät Lappeenranta myyntialan tehtävät Lemi myyntialan tehtävät Luumäki myyntialan tehtävät Ruokolahti myyntialan tehtävät Miehikkälä myyntialan tehtävät Taipalsaari myyntialan tehtävät Imatra Lappeenranta Lemi Luumäki Ruokolahti Miehikkälä Taipalsaari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus