Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Mediaplanet on kansainvälinen media-alan toimija, joka julkaisee vuosittain yli 1000 erikoisjulkaisua päivä- ja talouslehtien välissä. Toimistojamme sijaitsee neljässätoista maassa ja Suomessa meillä on yli kymmenen vuoden kokemus sisältömarkkinoinnista. Tuotamme vuodessa noin 80 erikoisjulkaisua, jotka ilmestyvät printtilehtenä ja digikampanjana. Toimimme yhteistyössä muun muassa Helsingin Sanomien, Kauppalehden ja HBL:n kanssa.


Haemme asiakkaallemme Suomi Mediaplanet Oy:lle myyntihenkistä, innostunutta ja tavoitteellista projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ydinkeskustan toimistoon. Työsuhde alkaa lokakuussa 2016.

Oletko kunnianhimoinen henkilö, joka haluaa oppia, kasvaa ja tehdä tulosta muiden menestyjien joukossa – työniloa unohtamatta? Projektipäällikkönä vastaat päivälehtien välissä ilmestyvien erikoisjulkaisujen ja digitaalisten kampanjasivustojen tuottamisesta itsenäisesti osana tiimiä.

Vastuullasi on lähestyä potentiaalisia mainostajia, neuvotella heidän kanssaan markkinointiratkaisuista ja varmistaa julkaisun taloudellinen menestys. Onnistuaksesi tässä sinun täytyy pystyä hahmottamaan aiheeseesi liittyvät trendit ja markkinakehitys. Ohjeistat myös toimittajiamme ja osallistut yhdessä graafisen osastomme kanssa lehden ulkoasun suunnitteluun.

Etsimme periksiantamatonta, omatoimista, luovaa ja nuorekasta henkilöä. Kaupallinen koulutus ja aikaisempi työkokemus b2b-myynnistä on tehtävässä eduksi, mutta vielä tärkeämpää on asenne, uskallus heittäytyä haasteisiin ja aito myyntihenkisyys. Hakijalta odotamme hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä kuunnella asiakasta sekä taitoa viedä keskustelut tulokselliseen päätökseen.

Tarjoamme media-alan näköalapaikan viihtyisässä työympäristössä menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä Helsingin ydinkeskustassa. Kattavan perehdytyksen ja koulutusmahdollisuuksiemme avulla voit kehittää itsestäsi media-alan asiantuntijan.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta osoitteessa www.manpower.fi.

 

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MYYNTIHENKINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Helsinki, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa