Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Berner Group on perustettu 1957 Saksassa ja tänä päivänä olemme johtava yleiseurooppalainen suoramyyntiyritys, rakennus- auto- ja teollisuusaloilla 25 eri maassa 9 000 työntekijän toimesta . Berner Groupin brändin takana on juuri sitä mitä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme meissä arvostavat: yritys jolla on sielu ja sydän. Berner Pultti Oy Suomessa palvelee asiakkaita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pirkanmaa viestintä Pirkanmaa myyntialan tehtävät Pirkanmaa muut myymälätehtävät Pirkanmaa päällikkötason positiot Pirkanmaa myyjät ja kassahenkilöt Pirkanmaa myyjät ja kassahenkilöt viestintä myyntialan tehtävät muut myymälätehtävät päällikkötason positiot myyjät ja kassahenkilöt Pirkanmaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MYYNTIEDUSTAJA, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkanmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa