Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Carlson on yksityinen suomalainen tavaratalo- ja rautatavarataloketju, joka on tunnettu monipuolisuudestaan ja erinomaisesta palvelusta. Toimipaikkamme sijaitsevat Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Iisalmessa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 400 kaupan alan ammattilaista. Carlsonin valikoimista löytyy lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia merkkituotteita sekä omia laadukkaita merkkejä. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö.


Haemme Iisalmeen

MYYMÄLÄESIMIESTÄ

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan myymälän operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Toimit myymälän esimiehenä, mutta olet myös itse aktiivisesti mukana myyntityössä. Sinulla on jo osaamista rakentamisen maailmasta, mutta ennen kaikkea omaat palon kehittää itseäsi ja omaa alan osaamistasi ja nautit asiakaskohtaamisista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
  • soveltuvaa koulutusta ja/tai rakennustarvikepuolen kokemusta
  • kokemusta esimiestehtävistä
  • oma-aloitteista ja yrittäjämäistä työotetta
  • aktiivista ja myynnillistä persoonaa
  • halua oppia uutta ja kehittää myymälän toimintaan

Tarjoamme:
  • mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän
  • asiantuntevan tiimin tuen
  • vakavaraisen yhtiön edut ja kehittymismahdollisuudet

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään 16.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372, tiina.venalainen@manpowergroup.fi

 

Työnantaja: Manpower Sijainti: Iisalmi Hakemukset: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/331dd3a7-17c7-4b34-9e57-de3abbdc6420/myymalaesimies-iisalmeen/ Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 Ilmoituskanava: Manpower Group

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Iisalmi

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MYYMÄLÄESIMIES Iisalmeen, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa