Duunitori suosittelee
Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carlson on yksityinen suomalainen tavaratalo- ja rautatavarataloketju, joka on tunnettu monipuolisuudestaan ja erinomaisesta palvelusta. Toimipaikkamme sijaitsevat Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Iisalmessa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 400 kaupan alan ammattilaista. Carlsonin valikoimista löytyy lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia merkkituotteita sekä omia laadukkaita merkkejä. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö. Haemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Iisalmi Kiuruvesi Lapinlahti Maaninka Pielavesi Sonkajärvi Vieremä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MYYMÄLÄESIMIES Iisalmeen, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 40 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa