Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nordic Traction Group valmistaa korkealaatuisia metsäkoneteloja ja liukuesteketjuja teollisuuden sekä metsä- ja maatalouden tarpeisiin, ja on yksi alan johtavista kansainvälisistä yrityksistä. Loimaalla valmistetaan konsernin tunnetut liukuesteketjujen tuotemerkit, ja Skotlannissa valmistetaan konsernin metsäkonetelat. Tuotantolaitosten lisäksi ovat myyntiyhtiöt Ruotsissa ja Venäjällä. Nordic Traction Group:n tuotteita myydään yli 30:een maahan kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Punkalaidun markkinointi Marttila markkinointi Oripää markkinointi Humppila markkinointi Huittinen markkinointi Somero markkinointi Ypäjä markkinointi Pöytyä markkinointi Säkylä markkinointi Loimaa markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Experis Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, Nordic Traction Group, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Experis. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus