Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Dayton Oy on alansa johtava maahantuonti- ja tukkuliike, joka on erikoistunut päivittäistavarakaupan, fast food -ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden ja materiaalien myyntiin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Asiakkaina ovat Suomen merkittävimmät kaupan ketjut ja elintarvikealan yritykset. Nopeasti 2000-luvulla kansainvälistynyt perheyritys toimii Suomen lisäksi kaikissa Baltian maissa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Dayton Oy kuuluu Dayton Groupiin, jonka henkilöstön kokonaismäärä on 400 ja liikevaihto noin 45 milj. €. Dayton edustaa kansainvälisesti merkittäviä brändejä kuten BIZERBA, SCOTSMAN, TAYLOR, LEFA, AUTOMAC, HARTING, WINTERHALTER, FRYMASTER, ELOMA, ISA, BLANCO ja JURA. Yhtiöllä on myös omaa tuotantoa mm. materiaalien ja RST-tuotteiden osalta. Lisätietoja yrityksestä: www.dayton.fi


 

Asiakkaamme Dayton Oy vahvistaa huolto-organisaatiotaan ja etsii nyt kauttamme KYLMÄLAITEASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Vastuualueenasi on koneiden ja laitteiden huolto- ja asennustoimenpiteet ravintola-alan asiakkaille ympäri Suomen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa kylmä- ja muun laitekannan asennukset, takuuhuollot, sopimushuollot, varaosatoimitukset- ja vaihdot, modernisoinnit, erilaiset säädöt ja vikakorjaukset. Liikut työssäsi pääasiassa Etelä-Suomen alueella, mutta myös ajoittaiset huoltokäynnit muualla Suomessa sekä koulutuksiin osallistuminen Euroopassa kuuluvat toimenkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kylmäasentajan koulutusta
- yli 3 kg kylmäainelupia sekä työkokemusta vastaavista töistä
- vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa
- asiakaslähtöistä ja korkeaan laatuun pyrkivää suunnitelmallista toimintatapaa
- sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielten osaamista
- yleisimpien toimisto-ohjelmien (MS Office) hallintaa
- valmiutta liikkuvaan työhön
- B-ajokorttia

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä korkealaatuisten tuotteiden parissa alansa suomalaisessa huippuyrityksessä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Hakemusten käsittely aloitetaan loman vuoksi lokakuun alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa 3.10. alkaen Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

 

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, KYLMÄLAITEASENTAJA, Vantaa, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa