Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Etsimme luotettavia kaupunkilehtien ja mainosten jakajia Turun, Kaarinan, Liedon, Paraisten, Raision, Maskun ja Naantalin alueelle.line-height:18.0pt" data-mce-style="mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto; line-height: 18.0pt;"> mso-fareast-Työ sopii hyvin myös lisäansioita haluaville kuntoilijoille, eläkeläisille ja opiskelijoille.

line-height:18.0pt" data-mce-style="mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto; line-height: 18.0pt;"> mso-fareast-Jakopäivät ovat keskiviikko ja lauantai. Jaettavat tuotteet toimitamme jakajan kotiosoitteeseen, jossa jakaja lajittelee ne ennen jakelua. Sinulla voi olla auto, mopo tai polkupyörä käytössäsi, mutta myös kävellen voi jakaa.

Meillä on tarjolla työtä vakituisena tai määräaikaisena, esim. kesälomien tuuraajana. Palkkaus määräytyy jaettavien kpl-määrien mukaan.

line-height:18.0pt" data-mce-style="mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto; line-height: 18.0pt;"> mso-fareast-Edellytämme vähintään 14-vuoden ikää (alaikäisellä tulee olla holhoojan suostumus).

line-height:18.0pt" data-mce-style="mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto; line-height: 18.0pt;"> mso-fareast-Ota yhteyttä arkisin klo 9-16 puh: (02) 269 4447, (02) 269 4467 tai (02) 269 4387, voit myös käydä täyttämässä ilmoittautumislomakkeen Internetissä osoitteessa www.turkupalvelu.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupunkilehtien jakajia, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa