Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme luotettavia kaupunkilehtien ja mainosten jakajia Turun, Kaarinan, Liedon, Paraisten, Raision, Maskun ja Naantalin alueelle. line-height:18.0pt" data-mce-style="mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto; line-height: 18.0pt;">mso-fareast-Työ sopii hyvin myös lisäansioita haluaville kuntoilijoille, eläkeläisille ja opiskelijoille. line-height:18.0pt" data-mce-style="mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto; line-height: 18.0pt;">mso-fareast-Jakopäivät ovat keskiviikko ja lauantai. Jaettavat tuotteet toimitamme jakajan kotiosoitteeseen, jossa jakaja lajittelee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupunkilehtien jakajia, on ilmoitettu ManpowerGroup -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 61 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus