Duunitori suosittelee
Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme luotettavia kaupunkilehtien ja mainosten jakajia Turun, Kaarinan, Liedon, Paraisten, Raision, Maskun ja Naantalin alueelle. line-height:18.0pt" data-mce-style="mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto; line-height: 18.0pt;">mso-fareast-Työ sopii hyvin myös lisäansioita haluaville kuntoilijoille, eläkeläisille ja opiskelijoille. line-height:18.0pt" data-mce-style="mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto; line-height: 18.0pt;">mso-fareast-Jakopäivät ovat keskiviikko ja lauantai. Jaettavat tuotteet toimitamme jakajan kotiosoitteeseen, jossa jakaja lajittelee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupunkilehtien jakajia, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa