Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Onninen tarjoaa kattavia materiaalipalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen perheyhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 000 henkilöä. Suomessa meitä on 1222 alan ammattilaista.


 

Etsimme nyt Onnisen Espoon Olarinluomassa sijaitsevaan toimipisteeseen Express-myyjää. Tehtävät sijoittuvat sähkötuotteiden osastolle. Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden palvelu myymälässä, myymälän ylläpito, hyllytykset, tuotekeräilyt ja varastotehtävät. Työtä tehdään osana kolmen hengen tiimiä ja esimiehenäsi toimii myymäläpäällikkö.

Työ on kokoaikainen arkityö klo 6-17 välillä, 7,5 tuntia päivässä. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Tehtävässä sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta ja palkkausmuotona on kiinteä kuukausipalkka. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan Onnisen palvelukseen.

Odotamme sinulta sähkötuotteiden tuntemusta ja arvostamme käytännön kokemusta sähköalan tehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi (esim. sähköasentaja tai -insinööri). Arvostamme myös paikallisalueen ja urakoitsijakentän tuntemusta. Omaat tietotaitoa sähkötuotteista ja työvaiheista, jota kautta avustat asiakkaita heidän tarpeissaan. Olet myös avoin, huumorintajuinen ja reipas tiimipelaaja, joka viihtyy työssä osana yhteisöä ja kantaa kortensa kekoon hyvän työilmapiirin ylläpitämiseksi. Olet ulospäinsuuntautunut, sosiaalinen ja asiakaslähtöinen tekijä.

Onninen tarjoaa sinulle viihtyisän työnkuvan asiakasläheisessä työssä, osana nuorekasta ja aikaansaavaa tiimiä. Koulutamme ja kehitämme henkilöstömme osaamista, jota kautta omalla aktiivisuudellasi voit luoda myös uramahdollisuuksia. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut ja nykyaikaisen työympäristön.

Oletko sinä etsimämme reipas ja toimeen tarttuva tekijä, jolta löytyy tietotaitoa sähkötuotteista?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Manpowerin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi. Hae tehtävää pian sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

 

Työnantaja: Manpower Sijainti: Uusimaa Yhteystiedot: Rami Inkilä rami.inkila@manpowergroup.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Manpower Group

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, EXPRESS–MYYJÄ, Espoo, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 48 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa