Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt reippaita ja toimeen tarttuvia RENGASASENTAJIA kevään rengassesonkiin. Rengasasentajana työskentelet osana toimipisteen tiimiä pääsääntöisesti henkilöautojen renkaiden vaihdossa. Renkaanvaihdon lisäksi tehtäviisi kuuluvat renkaiden puhdistus- ja varastointitehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan, arviolta loka-marraskuun vaihteessa. Työtä on tarjolla sesongin pituudesta ja työmäärästä riippuen, arviolta 3-5 viikkoa. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta olethan joustava työaikojen suhteen sillä ajoittain päivät voivat olla myös pidempiä. Palkkaus autonrengasalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Etsimme työntekijöitä Pirkanmaalle, seuraaviin asiakkaan toimipisteisiin: Tampere, Ylöjärvi, Kangasala, Nokia, Sastamala, Valkeakoski, Hämeenlinna ja Jämsä. Kerrothan hakemuksessasi millä paikkakunnilla olet halukas työskentelemään.

Etsimämme tekijät ovat toimeen tarttuvia, oma-aloitteisia ja aktiivisia tiimipelaajia, jotka kantavat kortensa kekoon, jotta päivät ovat onnistuneita ja tehokkaita. Eduksi katsomme ajoneuvopuolen koulutustaustan ja erityisesti aiemman kokemuksen rengassesongeissa työskentelystä. Arvostamme myös harrastuneisuutta ajoneuvojen parista. Tärkeintä on, että olet nopea oppimaan ja sinulla pysyvät työkalut käsissä. Odotamme myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota, jota kautta palvelet asiakkaita kiireisessä työympäristössä hymyssä suin. Työssäsi edustat työyhteisöäsi.

Tarjoamme sinulle tehtävään tiiviin ja kattavan perehdytyksen sekä mukavan työporukan hektisen rengasalan sesongin pyörteissä. Työn kautta saat arvokasta kokemusta ja pääset työskentelemään arvostetun yrityksen riveissä osana ammattitaitoista tiimiä.

Tiedustelut arkisin klo 13-15 rekrytointikonsultti Tero Ojaniemi 040 554 8005 tai tero.ojaniemi@manpowergroup.fi. Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi ja klikkaamalla tehtävässä olevaa HAE-painiketta. Haethan viipymättä, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinnat tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.  
 

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme asiakkaallemme rengasasentajia Pirkanmaalle, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 62 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa