Duunitori suosittelee
HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Business Development / Sales Consultant

Meltwater

00100 - Helsinki

Java-kehittäjä

Eatech

Tampere

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt reippaita ja toimeen tarttuvia RENGASASENTAJIA kevään rengassesonkiin. Rengasasentajana työskentelet osana toimipisteen tiimiä pääsääntöisesti henkilöautojen renkaiden vaihdossa. Renkaanvaihdon lisäksi tehtäviisi kuuluvat renkaiden puhdistus- ja varastointitehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan, arviolta loka-marraskuun vaihteessa. Työtä on tarjolla sesongin pituudesta ja työmäärästä riippuen, arviolta 3-5 viikkoa. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, RENGASASENTAJIA, Pirkanmaa, on ilmoitettu ManpowerGroup -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 62 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus