Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


Nets yhdistää pankit, yritykset, kauppiaat ja kuluttajat kansainvälisellä verkostollaan, joka helpottaa digitaalisten maksujen, identiteettien ja tietojen, ns. digitaalisten arvojen, välittämistä. Vuonna 1968 perustetulla Netsilla on pitkä historia maksutapahtumien turvallisena välittäjänä. Netsin liiketoimintaan kuuluu pankkienvälinen clearing, maksupääte- ja PSP-palvelut, suoraveloitus, luottosiirrot, e-laskutus, e-arkistointi, kansalliset e-tunnisteratkaisut sekä korttimaksujen tapahtumavälitys. Nets toimii eri maissa kansallisten tytäryhtiöidensä kautta ja maksupäätealalla tytäryhtiönsä Tellerin kautta. Netsin liikevaihto vuonna 2013 oli 8686 miljoonaa DKK, josta nettoliikevaihto oli 6727 miljoonaa DKK. Netsillä on 2450 työntekijää Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.nets.eu


 

Etsimme Nets Oy:lle Helsingin Vallilaan kahta asiakaspalveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävä alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja kestää vähintään 31.12.2016 asti. Vastaat työssäsi kauppiasasiakkaiden palvelusta back office –tehtävissä mm. sopimusten luontiin ja muutoksiin liittyen. Työsuhde on kokoaikainen ja palveluaika on maanantaista perjantaihin klo. 8-17 välisenä aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä aiempaa kokemusta näitä ominaisuuksia vaativista tehtävistä. Suomen ja englannin kielten taidon lisäksi ruotsinkielen osaaminen on merkittävä etu. Työntekijöiltä toivotaan vastuullista ja positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja järjestelmälliseen työskentelyyn. Tiimin jäseniltä odotetaan oma-aloitteellisuutta sekä aitoa halua kehittää työtehtäviä ja prosesseja.

Tarjoamme sinulle osaamistasi kehittäviä ja monipuolisia tehtäviä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, mukavia työkavereita sekä mahdollisuutta vaikuttaa oman työsi sisältöön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.  

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ASIAKASPALVELUNEUVOJIA, Helsinki, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 64 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa