Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Banner Manpower

Työpaikkakuvaus


SYKES Finland Oy on osa Sykes Enterprises Inc. yhtiötä. SYKES toimii liiketoimintaprosessien ulkoistamisen alalla (BPO, Business Process Outsourcing). SYKESillä on yli 50 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja se tuottaa lähes 40 vuoden kokemuksella liiketoimintaratkaisuja, asiakaspalvelua ja tukipalveluita eri alojen johtaville yrityksille ja brändeille, sekä paikallisille pienyrityksille. SYKES Finland Oy sijaitsee Turun Kupittaalla. Contact centerissä työskentelee yli 150 rautaista asiakaspalvelun ja IT-tuen ammattilaista ja asiakkaita palvellaan kaikilla pohjoismaisilla kielillä. SYKES Finland Oy on kansainvälinen ja kasvava yritys, jossa panostetaan kehittymiseen ja laadukkaaseen asiakaskokemukseen sekä henkilöstöön.


 

Haemme nyt

ASIAKASPALVELIJOITA

Tehtäviisi kuuluu puhelinasiakaspalvelu ruotsin ja suomen kielellä. Työtä on tarjolla 20-37,5 tuntia viikossa aikavälillä ma-pe. Työvuorot sijoittuvat klo 8-19 välille. Työ alkaa marraskuun alussa ja kestää vähintään vuoden loppuun. Jatko saattaa olla mahdollinen.

Odotamme sinulta
-    hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä
-    aitoa innostusta asiakkaiden tarpeiden hoitamiseen
-    mielellään kokemusta asiakaspalvelusta ja / tai puhelintyöstä
-    hyvää tietoteknistä osaamista
-    ahkeraa ja ripeää työskentelyotetta ja positiivista asennettu
-    kykyä työskennellä kiireen ja paineen alla
-    sujuvaa ruotsin ja suomen kielen osaamista suullisesti ja kirjallisesti.
-    hyvää englannin kielen taitoa, yrityksen sisäinen kieli on englanti
-    hyviä tiimityötaitoja ja joustavuutta työajoissa

 

Tarjoamme sinulle töitä mukavassa ja innostavassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa työntekijät viihtyvät. Saat käyttöösi modernit työvälineet ja viihtyisät työtilat Turun Kupittaalla, jonne on helppo tulla.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2016, rekisteröimällä cv:si www.manpower.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään ASIAKASPALVELIJOITA, Turku. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työnantaja: Manpower Sijainti: Turku Yhteystiedot: ManpowerGroup Hakijakeskus hakijakeskus@manpowergroup.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Manpower Group

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ASIAKASPALVELIJOITA, Turku, on ilmoitettu Manpower Group -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Manpower. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 44 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa