Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Lahdessa vuodesta 2009 alkaen toiminut hius- ja kauneusalan yritys etsii tiloihinsa vuokratuolille ammattitaitoista rakennekynsien tekijää. Loppuvuoden tulevat juhlat ovat pian jo ovella ja nyt on hyvä aika tarttua toimeen. Tarjoa olemassa olevalle asiakaskunnallesi tilat paraatipaikalta Lahden keskustasta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Nyt sinulla on oiva tilaisuus luoda myös uusia asiakassuhteita.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, ammattiylpeys on sinulle tärkeää ja osaat toimia myös osana tiimiä.

Tule käymään tai soita reippaasti Ilonalle.

Työnantaja: Ilona's Nail Art/Hius- ja Kauneuskeskus HR Sijainti: Hämeenkatu 23, 15110 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ilona Ever, +358(0)443339818 Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenkatu 23, 15110 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Manikyristi, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Ilona's Nail Art/Hius- ja Kauneuskeskus HR. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Lahti , osoitteessa Hämeenkatu 23, 15110 LAHTI .

Yhteistyössä

Lahden seudulla nautit enemmän elämästäsi

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus