Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Manikyristi / kynsiterapeutti / kynsiteknikko käsittelee asiakkaan kynsiä eri ainein ja apuvälinein. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi kynsilakan poisto, kynsien viilaus, kynsinauhojen pehmittäminen ja käsittely, käsienhieronta, kynsien lakkaus ja kynsien koristelu. Manikyristi tekee myös rakennekynsiä ja rakennekynsien huoltoja.

Style Academy Oy vuokraa yrittäjälle toimitilat, jossa on valmiina kynsienhoitopöytä, UV-uuni, kynsiviiloja, pöytälamppu ja aloitussetti kynsienhoitotarvikkeita, rakennekynsiä ja kynsilakkoja. Pääset yrittäjänä alkuun helposti. Annamme tukea yrittäjyyden alkutaipaleella. Sopii niin osa-aikaiselle kuin kokopäiväiselle manikyristille. Suomen ja ruotsin kielen taito on plussaa.

Web-osoite: http://www.styleacademy.fi Työnantaja: Style Academy Oy Sijainti: Tilkankatu 6 D, 00300 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Taru Päivike, 050 5117469, info@styleacademy.fi Hakemukset: Style Academy Ab Tilkgatan 6 D 00300 Helsingfors info@styleacademy.fi Ilmoitus jätetty: 14.08.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tilkankatu 6 D, 00300 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Manikyristi / kynsiterapeutti / kynsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.08.2016 ja sen on julkaissut Style Academy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tilkankatu 6 D, 00300 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa