Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Manikyristi / kynsiterapeutti / kynsiteknikko käsittelee asiakkaan kynsiä eri ainein ja apuvälinein. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi kynsilakan poisto, kynsien viilaus, kynsinauhojen pehmittäminen ja käsittely, käsienhieronta, kynsien lakkaus ja kynsien koristelu. Manikyristi tekee myös rakennekynsiä ja rakennekynsien huoltoja. Style Academy Oy vuokraa yrittäjälle toimitilat, jossa on valmiina kynsienhoitopöytä, UV-uuni, kynsiviiloja, pöytälamppu ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Munkkiniemi() kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki psykologia ja psykiatria Munkkiniemi() psykologia ja psykiatria Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia Munkkiniemi() muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Manikyristi / kynsiterapeutti / kynsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.08.2016 ja sen on julkaissut Style Academy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus