Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuotantopäällikkö, Management Events StudioPalatko halusta kehittää jo rautaisia esimiestaitojasi pidemmälle B2B-tapahtumatuotannon aitiopaikalla? Management Events -konserniin kuuluva Management Events Studio etsii energistä ja positiivisella asenteella varustettua Tuotantopäällikköä tulosvastuulliseen esimiestyöhön.Päätehtäväsi: Esimiesvastuu - ohjaisit 9-henkistä energistä projektitiimiämme parhaaseen suoritukseensa Tuotantoprosessiemme kehittäminen huippuunsa -pyrimme entistä joustavampaan ja asiakaslähtöisempään toimintaan Vastaat myös kokonaisvaltaisesti omien asiakasprojektiesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sipoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Espoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Management Events Y-tunnus 1015730-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantopäällikkö, Management Events Studio, on ilmoitettu Management Events -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Management Events. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus