Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tervetuloa tekemään kanssamme historiaa uuden digitaalisen B2B-palvelun lanseerauksessa! Etsimme nyt tiimiimme useampaa Project Coordinator -harjoittelijaa kasvamaan B2B -palvelun parissa! Harjoittelun kesto on 6 kuukautta alkaen keväällä 2017, tai elokuussa 2017. Harjoittelussa pääset tekemään yhteistyötä yrityskutsuvieraidemme kanssa ja samalla kehittämään asiakaspalvelu- ja kommunikointitaitojasi B2B-maailmassa. Uuden digitaalisen palvelumme avulla mahdollistamme yrityspäättäjiä tavoittamaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Helsinki harjoittelupaikat Sipoo harjoittelupaikat Vantaa harjoittelupaikat Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo harjoittelupaikat hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Management Events Y-tunnus 1015730-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Project Coordinator Trainee, Needseeker, on ilmoitettu Management Events -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Management Events. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.02.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus