Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Management Events on suomalainen yritys, joka on järjestänyt ylimmän johdon kutsuvierastilaisuuksia jo 20 vuoden ajan 11 eri maassa. Needseeker on Management Eventsin uusi palvelukonsepti, joka digitalisoi ostoprosessia tuoden kysynnän ja tarjonnan yhteen elämyksellisissä B2B-tapahtumissa. Tutustu uuteen toimintamalliimme https://needseeker.com/mika-needseeker Needseeker-tiimimme kasvaa ja etsimme joukkoomme nyt intohimoista Junior B2B-myyntipäällikköä!Uusi konseptimme tuo ostajat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Management Events Y-tunnus 1015730-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior B2B -myyntipäällikkö, Needseeker, on ilmoitettu Management Events -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Management Events. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus