Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mammolina Oy etsii lastentarhanopettajaa Montessoripäiväkoti Mammolinan tiimiin.
Montessoripäiväkoti Mammolina on yksityinen päiväkoti Helsingin Malminkartanossa. Päiväkodissa on alle kolmivuotiaiden ryhmä sekä kaksi pientä (a' 14 lasta) 3-6-vuotiaiden ryhmää.
Montessoriohjaajan pätevyys ja/tai montessoripedagogiikan tuntemus katsotaan hakijan eduksi.
Etsimältämme henkilöltä odotamme avoimuutta, joustavuutta sekä ammatillista otetta työskennellä lasten ja perheiden kanssa yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa.
Luovuus, musikaalisuus ja/tai innostuneisuus liikuntakasvatukseen sekä luonnon tukimiseen ovat vahvuuksia, joista työssä muun muassa on hyötyä.

Valitun tulee esittää rikosrekisteritaustaselvitys ennen paikan vastaanottamista.

Web-osoite: http://mammolina.fi Työnantaja: Mammolina Oy Sijainti: Toiskantie 2, 00410 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina Suominen puh 044-591 2262 (kyselyt arkisin, mieluiten kello 13.15-15 välillä) tiina@mammolina.fi Hakemukset: Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköisesti osoitteeseen tiina@mammolina.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Toiskantie 2, 00410 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi mammolina Y-tunnus 2232225-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, montessoriohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mammolina Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Toiskantie 2, 00410 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa