Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mammolina Oy etsii lastentarhanopettajaa Montessoripäiväkoti Mammolinan tiimiin. Montessoripäiväkoti Mammolina on yksityinen päiväkoti Helsingin Malminkartanossa. Päiväkodissa on alle kolmivuotiaiden ryhmä sekä kaksi pientä (a' 14 lasta) 3-6-vuotiaiden ryhmää. Montessoriohjaajan pätevyys ja/tai montessoripedagogiikan tuntemus katsotaan hakijan eduksi. Etsimältämme henkilöltä odotamme avoimuutta, joustavuutta sekä ammatillista otetta työskennellä lasten ja perheiden kanssa yhdessä muiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi mammolina Y-tunnus 2232225-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, montessoriohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mammolina Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa