Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mammolina Oy etsii Montessoripäiväkoti Mammolinaan lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Helsingin Malminkartanossa ja meillä on alle kolmivuotiaiden ryhmä sekä kaksi pientä (a' 14 lasta) 3-6- vuotiaiden ryhmää. Etsimme joukkoomme lastenhoitajaa, jolle kasvatuskumppanuus ja lapsilähtöinen montessoripedagogiikka ovat luontaisia tapoja työskennellä. Liikunnallisuus, musikaalisuus, tiateellisuus ja/tai luonnontuntemus ovat vahvuuksia, joista työssä on etua. Montessoriohjaajan pätevyys ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi mammolina Y-tunnus 2232225-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, montessoriohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Mammolina Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa