Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Malja BTL Oy on yksi Suomen suurimmista markkinointiviestintätoimistoista. Teemme vuosittain yli 1000 tapahtumaa, joissa promoottorit ovat suuressa roolissa toimien asiakkaidemme edustajina.

Haemme promoottoria, eli esittelijää ja myyntihenkistä tyyppiä loistavalle kiertueelle ympäri Suomen! Kaikista eniten tarvetta on Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Tampereella, Porissa ja Jyväskylässä. Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut tekemään jatkossa myös muita promootioita Maljalle.

Haemme ystävällistä, luokseen kutsuvaa, hyvää ja fiksua tyyppiä. Hyvät ja luotettavat työntekijät, jotka ovat nopeita oppimaan verkkokoulutuksen, ovat tärkein hakukohteemme. Tavoitteena on saada asiakaskontakteja, eli työnkuvana jutella ihmisille ja olla aktiivinen esittelijä ja asiakaskontaktin luoja. Vuorot ovat mukavia ja lisäksi onnistuneista päivistä saa lisäpalkkioita. Pidämme tärkeänä, että henkilö pystyy tekemään paikkakunnallaan/viereisellä paikkakunnalla keikkoja joustavasti. Plussaa mikäli sinulla on ajokortti ja oma auto.

Ota siis yhteyttä jo tänään, promootiot alkavat heti! Tässä on loistava osa-aikatyö opintojen tai freelancer-töiden sekaan, ja varma työ marraskuun loppuun saakka. Mikäli kiinnostuit niin laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian Maljan sivuston kautta: https://rekrytointi.valueframe.com/rekrytointi/malja/?kieli=1&yhtio=0.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kutsumme haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Web-osoite: http://www.malja.com Työnantaja: Malja BTL Oy Sijainti: 28100 PORI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: katso kuvaus Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Malja BTL Oy Y-tunnus 1703318-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 820 123 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

65 485 € 232 %

Henkilöstö

14 0

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Malja BTL Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori , osoitteessa 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa