Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haluatko todellisen näköalapaikan korttimaksamisen maailmaan? Haluatko kehittyä yhdessä muiden huippuasiantuntijoiden kanssa kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa?

Haemme maksupäätesertifioijaa pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä arvioit ja testaat maksupäätteitä ja -järjestelmiä.

Odotamme sinulta soveltuvaa loppututkintoa (esim. AMK-tasoinen) ja vähintään viiden vuoden työkokemusta tietotekniikan tai elektroniikan alalta. Sinulla on kyky aktiivisesti kehittää asiakkuuksia, toimintamalleja ja toimialaakin. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävään valitusta teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä, hyvää paineensietokykyä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, kykyä hahmottaa loogisia kokonaisuuksia sekä jämäkkää ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Aikaisempi kokemus ohjelmisto- tai järjestelmätestaamisesta antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen, ja aidon projektiosaamisen katsomme eduksi. Luonteeltasi olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Viihdyt asiakkaiden ja sidosryhmien parissa. Et epäröi tuoda omaa osaamistasi esille - olet kuitenkin myös valmis oppimaan uutta ja kuuntelemaan muita

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä kannustavan työympäristön, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi aidosti panostetaan. Kasvumme ja kansainvälistymisemme avaavat tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 18.11.2016.

Lisätietoja antavat järjestelmäasiantuntijat Jarkko Aaltonen p. 050 359 7258, jarkko.aaltonen(at)inspecta.com ja Tommy Helenius p. 0400 845 669, tommy.helenius(at)inspecta.com , asiakkuustiimin vetäjä Jyrki Lahnalahti p. 0400 571 892, jyrki.lahnalahti(at)inspecta.com sekä liiketoimintapäällikkö Stefan Fagerström, p. 040 845 0896 stefan.fagerstrom(at)inspecta.com.

Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja 550 osaajan voimin Suomessa. Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan - joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Inspecta on osa ACTA-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4000 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.com.

Web-osoite: http://www.inspecta.com/fi Työnantaja: Inspecta-konserni Sijainti: Sentnerikuja 3, 00440 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat järjestelmäasiantuntijat Jarkko Aaltonen p. 050 359 7258, jarkko.aaltonen(at)inspecta.com ja Tommy Helenius p. 0400 845 669, tommy.helenius(at)inspecta.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 23:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sentnerikuja 3, 00440 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maksupäätesertifioija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Inspecta-konserni. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Sentnerikuja 3, 00440 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa