Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mako Osakeyhtiö on 1920 perustettu, vakavarainen perheyhtiö. Makon yhtenä päätoimialana on automaattiset palonsammutusjärjestelmät, joissa olemmekin alan johtavia yrityksiä Suomessa. Haemme vahvistusta sammutusjärjestelmäosastollemme monipuolisiin, kaasusammutusjärjestelmiin liittyviin, projektien hoito, huollonohjauksen ja työnjohdon tehtäviin. Toimenkuva muotoutuu hakijan kokemuksen, ominaisuuksien ja halukkuuden mukaan. Odotamme hakijalta mm: - teknistä koulutusta (esim. sähkö-ja elektroniikkainsinööri tai -teknikko) ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Vantaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mako Osakeyhtiö Y-tunnus 0111242-6 Toimiala Pumppujen ja kompressoreiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Mako Osakeyhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus