Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Maintpartner on yksi johtavista teollisuuden käyttö- ja kunnossapitopalveluja toimittavista yrityksistä Itämeren alueella. Olemme teollisuuden ja julkisen sektorin teknisten prosessien käytettävyyden hallinnan asiantuntijoita ja autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa. Henkilöstön määrä Suomessa on noin 1200 ja vuotuinen liikevaihto noin 125 miljoonaa euroa. Yhtiö on osa Maintpartner Groupia. Lisätietoja osoitteessa www.maintpartner.fi.

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti, etsimme nyt kokenutta myyntipäällikköä vastaamaan käyttö- ja kunnossapitopalveluiden myynnistä nimetyissä asiakassegmenteissä.

Vastuullasi on uusien myyntihankkeiden kehittäminen ja läpivienti tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Tulet pääasiassa keskittymään merkittäviin käyttö- ja kunnossapitoulkoistuksiin, joten neuvottelukumppaneinasi on usein asiakasyritysten johto.

Odotamme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä palvelumyynnistä ja sinulla on todennäköisesti kokemusta myös ulkoistussopimusten neuvottelemisesta. Toimit asiakaslähtöisesti ja pystyt rakentamaan uusia myyntimahdollisuuksia asiakkaiden liiketoiminnan tarpeiden perusteella. Olet systemaattinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen myös oman toimintasi kehittämisessä. Koulutukseltasi olet vähintään insinööri tai vastaava ja sinulla on vahvaa kaupallista osaamista.

Toimipisteesi on Espoon Haukilahdessa, mutta olet myös valmis matkustamaan. Raportoit Maintpartner Oy:n myyntijohtajalle.

Tarjolla oleva tehtävä on kansainvälisessä ja voimakkaasti kasvavassa palveluliiketoiminnan edelläkävijäyrityksessä. Panoksesi tulee olemaan tärkeä, saat vaikuttaa ja tuloksesi näkyvät. Tukenasi on kokeneiden kollegojen osaaminen.

Web-osoite: http://www.maintpartner.fi Työnantaja: Maintpartner Oy Sijainti: 02170 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 16 jälkeen myyntijohtaja Mika Riekkola numerossa 040 739 6607, mika.riekkola@maintpartner.com. Hakemukset: http://www.maintpartner.fi/fi/toihin-maintpartnerille Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02170 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Maintpartner Oy Y-tunnus 2044511-1 Toimiala Muiden laitteiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet EM-Kunnossapito, KP-Teknik, Sähkökymppi, Conmaint, IS-Pro, IS-Engineering, Sahala Industrial Services

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

118 172 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

3 247 000 € 84 %

Henkilöstö

1 030 -20

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Maintpartner Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02170 - Espoo , osoitteessa 02170 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa