Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Maintpartner Expert Services Oy on suomalainen, teollisuuden erikoiskunnossapito- ja tarkastuspalveluja toimittava yritys. Yhtiö on osa Maintpartner Groupia.

Haemme Oulun toimipisteeseemme asentajia sähkö-/automaatiokunnossapitoon.

Olet innokas työntekijä, joka haluaa oppia uutta. Koulutukseltasi olet sähkö- tai automaatioasentaja.
Arvostamme vahvaa tekemisen meininkiä. Kokemus teollisuuden sähkö- tai automaatioasentajan töistä katsotaan eduksi. Työtehtävät sisältävät mm. teollisuuden laitteiden ennakkohuoltoa, vianetsintää ja kunnossapitoa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä. Tulet myös hyvin toimeen tiimin jäsenenä muiden tiimiläisten kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja itsenäisiä tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon huippuosaajaksi.

Web-osoite: http://www.maintpartner.fi Työnantaja: Maintpartner Expert Services Oy Sijainti: 90630 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Arkisin klo 14-16: Tiimipäällikkö Erkki Pietilä, p. 040 828 3957, erkki.pietila@maintpartner.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90630 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Maintpartner Expert Services Oy Y-tunnus 2356510-0 Toimiala Muiden laitteiden korjaus ja huolto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 035 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

138 000 € -22 %

Liikevoitto-%

3 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö-/automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Maintpartner Expert Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90630 - Oulu , osoitteessa 90630 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa