Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maintpartner Expert Services Oy on suomalainen, teollisuuden erikoiskunnossapito- ja tarkastuspalveluja toimittava yritys. Yhtiö on osa Maintpartner Groupia. Haemme Oulun toimipisteeseemme asentajia sähkö-/automaatiokunnossapitoon. Olet innokas työntekijä, joka haluaa oppia uutta. Koulutukseltasi olet sähkö- tai automaatioasentaja. Arvostamme vahvaa tekemisen meininkiä. Kokemus teollisuuden sähkö- tai automaatioasentajan töistä katsotaan eduksi. Työtehtävät sisältävät mm. teollisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Oulu sähkö- ja automaatioalan tehtävät Oulu asennus, huolto ja puhtaanapito Oulu sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Maintpartner Expert Services Oy Y-tunnus 2356510-0 Toimiala Muiden laitteiden korjaus ja huolto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö-/automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Maintpartner Expert Services Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90630 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus