Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tampereella vahvasti jalansijaa ottanut, kevyt ja ketterä Mainostoimisto Värikäs Oy hakee joukkoonsa OSAAVAA (FRONT/BACKEND) KOODARIA OSA- TAI KOKOAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN TAMPEREELLE. Olemme yli 10 henkeä työllistävä tamperelainen mainostoimisto, joka etsii riveihinsä taitavaa koodaria. Päätoimenkuvanasi on rakentaa taustatekniikkaa vaativillekin verkkosivuistoille ja verkkokauppoihin sekä kehittää omaa julkaisujärjestelmäämme. Toimit yhdessä muiden kehittäjien ja graafikoiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mainostoimisto Värikäs Oy Y-tunnus 1978987-3 Toimiala Mainostoimistot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoija, tietotekniikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Mainostoimisto Värikäs Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus